Najdetaljniji program SEO-a na Balkanu

9 kurseva vrhunskih predavača dostupni samo za vas

Sada za
samo:375 EUR

Vrednost kursa 980 EUR

Benefiti

  • Lifetime pristup
  • Pristup ekskluzivnoj Fb grupi

Pregled svih modula

Dostupno odmah

Darko Brzica

SEO Specialist

Na ovom kursu ćete naučiti osnove SEO optimizacije. Naučite najbitnije pojmove i tehnike kako biste uspešno optimizovali vaš sajt. U sklopu ovog kursa ćete i dobiti Darkov SEO workflow: korak po korak proces optimizacije jednog sajta.

Dostupno od 7.12.2021.

Dušan Novaković

SEO Specialist

Naučite sve što treba da znate o pravljenju vašeg SEO affiliate sajta. Affiliate je jedan od najboljih načina monetizacije saobraćaja. Naučite kako da odaberete pravu nišu, napravite svoj sajt, rangirate ga i unovčite.

Dostupno od 1.1.2022.

Dušan Novaković

SEO Specialist

Ako se bavite dropshipping-om ili planirate to da uradite, ovaj kurs je za vas. Pogledajte kako da izbegnete probleme sa preskupim ad-ovima i da uz minimalna ulaganja rangirate vašu dropshipping prodavnicu.

Dostupno od 1.1.2022.

Darko Brzica

SEO Specialist

Naučite sve što treba da znate o vođenju jedne SEO agencije. Bilo da ste freelancer, radite u nekoj agenciji ili planirate da započnete svoju, ovde ćemo vam pokazati kako to da uradite. Naučite kako da pridobijete klijente, kako da uspostavite procese i kako da skalirate vašu SEO agenciju.

Dostupno od 1.1.2022.

Dušan Novaković

SEO Specialist

Link Bilding je neizostavan deo SEO-a i često glavni kamen spoticanja kod većine početnika. Naučite kako da prepoznate dobar link, kako da ga napravite a podelićemo vam čak i gde možete da nađete neke od najboljih linkova na tržištu.

Dostupno odmah

Dejan Milanović

SEO Specialist

Sve o YouTube-u na jednom mestu, od pravljenja kanala do načina zarade. Naučite kako da kreirate, optimizujete, rangirate i monetizujete svoj video sadržaj za sebe ili za klijente uz pomoć white hat i black hat metoda.

Dostupno od 1.1.2022.

Darko Brzica

SEO Specialist

Da li ste znali da Google ima drugačiji algoritam za pozicioniranje lokalnih rezultata? Naučite kako da rangirate lokalne biznise u Google pretrazi i kako da optimizujete sve SEO elemente koji utiču na Local SEO pozicioniranje.