Trenutni status
Niste prijavljeni
Cijena
375e

Affiliate SEO kurs vam je pripremio Dušan Novaković. Dušan se bavi SEO-om već nekih desetak godina a affiliate SEO je nešto gde se najviše pronašao u samom startu jer kako on kaže je hteo da izbegne rad i komunikaciju sa klijentima i kako bi pre svega mogao sam da zarađuje radom od kuće. Kako kaže njegov san od malena je bio da jednog dana ne mora da ustaje na posao nego da pomoću svog laptop-a i pored nekog bazena uživa i radi u isto vreme. Već u prva 3 meseca uspeo je da dođe do prvih dve-tri hiljade dolara mesečne zarade. Danas je njegov san ostvaren a kroz ovaj kurs pokušao je da svo svoje znanje prenese i na vas.

Jedan od SEO kurseva koje smo vam pripremili je i affiliate SEO kurs gde smo se potrudili da vam kroz više od 100 lekcija i konkrentne primere objasnimo i pokažemo kompletan proces izrade i rangiranje jednog uspešnog affiliate sajta kako bi ste i vi sutra mogli da zarađujete dve tri ili trideset hiljada dolara mesečno.

Sama cifra koju ćete zarađivati zavisi samo od vas i nema granica jer kada jednom naučite da napravite profitabilan affiliate sajt sve što treba da radite je da isti proces primenite na druge sajtove.

Broj lekcija 77

Sadržaj kursa