Kako Postati YouTube partner u 2022?

Pogledajte video od našeg Dejana, i naučite šta je sve neophodno kako biste postali YouTube partner i krenuli da zaradjujete od vašeg YouTube kanala.

Osnovni cilj svakog kreatora sadržaja na ovoj mreži jeste da mu pasivan prihod bude zarada od YouTube odnosno monetizacija kanla, a kako monetizovati YouTube kanal jedan od najvećih izazova.

Zato smo za vas pripremili čak 50 različitih načina da monetizujete svoj YouTube kanal. Možete preuzeti PDF file uz pomoć ove kontakt forme:

Popunite kontakt formu i preuzmite vaš PDF dokument

  Naši Kursevi

  Dostupno odmah

  Darko Brzica

  SEO Specialist

  Na ovom kursu ćete naučiti osnove SEO optimizacije. Naučite najbitnije pojmove i tehnike kako biste uspešno optimizovali vaš sajt. U sklopu ovog kursa ćete i dobiti Darkov SEO workflow: korak po korak proces optimizacije jednog sajta.

  Dostupno od 7.12.2021.

  Dušan Novaković

  SEO Specialist

  Naučite sve što treba da znate o pravljenju vašeg SEO affiliate sajta. Affiliate je jedan od najboljih načina monetizacije saobraćaja. Naučite kako da odaberete pravu nišu, napravite svoj sajt, rangirate ga i unovčite.

  Dostupno od 1.2.2022.

  Dušan Novaković

  SEO Specialist

  Ako se bavite dropshipping-om ili planirate to da uradite, ovaj kurs je za vas. Pogledajte kako da izbegnete probleme sa preskupim ad-ovima i da uz minimalna ulaganja rangirate vašu dropshipping prodavnicu.

  Dostupno od 1.2.2022.

  Darko Brzica

  SEO Specialist

  Naučite sve što treba da znate o vođenju jedne SEO agencije. Bilo da ste freelancer, radite u nekoj agenciji ili planirate da započnete svoju, ovde ćemo vam pokazati kako to da uradite. Naučite kako da pridobijete klijente, kako da uspostavite procese i kako da skalirate vašu SEO agenciju.

  Dostupno od 15.2.2022.

  Dušan Novaković

  SEO Specialist

  Link Bulding je neizostavan deo SEO-a i često glavni kamen spoticanja kod većine početnika. Naučite kako da prepoznate dobar link, kako da ga napravite a podelićemo vam čak i gde možete da nađete neke od najboljih linkova na tržištu.

  Dostupno odmah

  Dejan Milanović

  SEO Specialist

  Sve o YouTube-u na jednom mestu, od pravljenja kanala do načina zarade. Naučite kako da kreirate, optimizujete, rangirate i monetizujete svoj video sadržaj za sebe ili za klijente uz pomoć white hat i black hat metoda.

  Dostupno od 1.1.2022.

  Darko Brzica

  SEO Specialist

  Da li ste znali da Google ima drugačiji algoritam za pozicioniranje lokalnih rezultata? Naučite kako da rangirate lokalne biznise u Google pretrazi i kako da optimizujete sve SEO elemente koji utiču na Local SEO pozicioniranje.

  O predavačima

  Darko Brzica

  SEO Expert

  Darko Brzica je u svojih devet godina iskustva u SEO industriji, radio za više internacionalnih kompanija i projekata koji su varirali od lokalnih do globalnih.

  SEO strategije – od kreacije do egzekucije za različite oblasti njegova su ekspertiza a kako sam kaže najviše uživa kada se bavi „onpage“ optimizacijom.

  Dušan Novaković

  SEO Expert

  Dušan Novaković ima preko 10 godina SEO iskustva i najviše se bavi affiliate SEO-m ali takođe mu ne nedostaje iskustva u client i local SEO-u.

  Od prvog dana je u “sivoj” zoni, odnosno voli da se “igra” i sa black i white hat metodama kako bi došao do rezultata. Dušan kako kaže najviše uživa u testiranju različitih novih metoda.